Uw bouwfysica expert

Bas van der Heiden

Tijdens mijn studies Bouwkunde aan de MTS in Emmen (afgerond in 1997) en HTS in Groningen (afgerond in 2000), ben ik erg enthousiast geraakt over de fysische aspecten binnen de woning- en utiliteitsbouw. Na mijn afstuderen in 2000 ben ik gestart als projectmedewerker bij een bouwfysisch adviesbureau in Assen en heb daar de post-HBO Registeropleiding Bouwfysica aan de HTS in ’s-Hertogenbosch doorlopen en afgerond in 2003. In 2004 ben ik als projectleider aan de slag gegaan bij Landstra Bureau voor Bouwfysica en heb ik in 2013 de post-HBO Bouwakoestiek in Utrecht afgerond.

Bas van der Heiden - Metafys

Opgeven is geen optie...

Mijn passie? Survivalsport. Hier heb ik geleerd dat opgeven geen optie is. Indien u mij inschakelt gaan wij gezamenlijk net zo lang door tot uw probleem verholpen is! 

Neem contact met mij op

Door de wol geverfd

Ondertussen door de wol geverfd als bouwfysisch adviseur. In mijn functies van projectmedewerker en later die van projectleider ben ik werkzaam geweest binnen talrijke projecten op het gebied van energie, geluid, brandveiligheid, ventilatie, licht e.a..

In mijn werk vind ik het erg belangrijk naast mijn opdrachtgever te gaan staan en een duurzaam contact op te bouwen. Bij het uitbrengen van advies van bouwfysische vraagstukken, wil ik mijn opdrachtgever zoveel mogelijk hierin betrekken.