Akoestisch adviesbureau particulieren | Metafys

Op zoek naar een expert?

Akoestiek, dat komen we toch alleen tegen in een studio? Dat zou u wellicht denken, maar we komen er vaker mee in aanraking dan we doorhebben. Zo is er sprake van akoestiek in het kantoor waar u werkt, maar ook gewoon in uw huiskamer. Akoestiek is overal, dit is namelijk de definitie van de manier waarop geluid zich voortbeweegt in een ruimte. Het is dan ook best belangrijk. Zo kan een slechte akoestiek bij u thuis zelfs zorgen voor hoofdpijn en in uw kantoor voor concentratieverlies. Daar wilt u natuurlijk een stokje voor steken! Akoestisch adviesbureau particulieren? Neem dan contact op met Metafys.

Kan ik vrijblijvend een vraag stellen?

Uiteraard! Neem gerust contact met ons op.

Akoestisch adviesbureau particulieren

Wat kan Metafys voor mij betekenen op het gebied van akoestiek?

Metafys is gespecialiseerd in ruimteakoestiek. Hierbij wordt bijvoorbeeld de nagalmtijd gemeten. De nagalmtijd is essentieel voor een goede akoestiek. Hoe langer de nagalmtijd is, hoe slechter de kwaliteit van het geluid in de desbetreffende ruimte. Ook kunnen akoestische parameters in een ruimte worden vastgesteld. Naast de metingen zorgt Metafys ook dat de bevindingen worden samengevat in een rapportage, waaruit een advies voortvloeit. Er wordt meegedacht voor een passende oplossing om zo voor u de akoestiek in uw pand te optimaliseren voor meer woon- en werkplezier.

Meer over ruimteakoestiek

Meer weten over Metafys?

Klik dan op de button hiernaast!

akoestisch adviesbureau particulieren

Wat kan Metafys nog meer op het gebied van geluid?

Naast ruimteakoestiek kan Metafys ook buiten- en binnengeluid meten. Daarbij kan gedacht worden aan weg- rail- of industrielawaai of bijvoorbeeld nieuwbouwplannen. Aan de hand van de vereiste normen en regelgeving wordt een adviesrapport opgesteld welke meegenomen kan worden als bijlage in een projectplan. Op die manier kunt u uw standpunt onderbouwen met feiten en cijfers en bent u wederom voorzien van een passende oplossing voor uw probleem. Andere diensten die Metafys aanbiedt zijn gericht op warmte, vocht, licht en lucht. Bent u nieuwsgierig naar of Metafys u kan helpen? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden, u zult zo spoedig mogelijk een reactie ontvangen.