Akoestiek adviesbureau | Voor de zakelijke en de particuliere klant

Bent u op zoek naar aan akoestiek adviesbureau?

Bent u op zoek naar een akoestiek adviesbureau, dan bevindt u zich op de juiste locatie. Metafys is namelijk gespecialiseerd in akoestiek en geluid en kan u dan ook van een gepaste oplossing voorzien. Nu is niet iedereen geïnteresseerd in akoestiek, maar in sommige situaties kan het enorm van belang zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een kerkzaal of andere publieke ruimte. Wanneer er sprake is van een langere nagalmtijd, dan wordt er in de meeste gevallen vaak gesproken van een slechtere akoestiek. De geluidskwaliteit in de ruimte is dan niet goed, evenals de spraakverstaanbaarheid. Vooral dat laatste is in een ruimte waar gesproken wordt voor grote groepen niet wenselijk. Het kan uiteraard ook voorkomen dat de akoestiek thuis verbeterd dient te worden. Zo kan een lange nagalmtijd in uw woonkamer ook als onprettig worden ervaren. Wilt u de akoestiek verbeteren in uw pand? Neem dan contact op met Metafys.

Wat kan Metafys nog meer?

Bekijk hier de diensten die aangeboden worden door Metafys

Bas

Metafys, wie is het?

Het gezicht achter Metafys is Bas van der Heiden, een door de wol geverfd bouwfysisch adviseur. Hij is binnen tal van projecten werkzaam geweest op het gebied van akoestiek en kan dan ook altijd een juiste oplossing bieden. Niet alleen doet hij de inventarisatie, hij schrijft ook een adviesrapport uit waarin hij eventueel een oplossing aandraagt. Bas kan geluidsmetingen uitvoeren voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Zo kan hij nagalmtijd berekenen in een ruimte en akoestische parameters vaststellen.

Wie is Bas?

Heeft u een vraag over akoestiek?

Neem dan contact op!

akoestiek adviesbureau

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen?

Omdat niet ieder project even groot is, kan er geen vaste prijs voor worden aangeboden. Wel kunt u eenvoudig een offerte opvragen via de website. Dit kan uiteraard gewoon geheel vrijblijvend. Zo kunt u ook gerust contact met ons opnemen wanneer u een vraag of een opmerking heeft. Vul daarvoor het contactformulier onderaan deze pagina in. Wilt u liever even bellen? Dan vindt u hier het telefoonnummer waarop u ons kunt bereiken.